Latest topics | » "Подземни хроники" от Сюзан Колинс на български?Нед Юни 30, 2013 2:20 pm by platanus » КнигитеПет Апр 13, 2012 1:39 pm by Gert11 » Какво си тананикате днес?Чет Дек 15, 2011 3:32 pm by FallenAngel » В момента слушам...Чет Дек 15, 2011 3:27 pm by FallenAngel » Търся песен...Чет Дек 15, 2011 3:26 pm by FallenAngel » Да броим до 9999Чет Дек 15, 2011 3:24 pm by FallenAngel » Номер ---> песенЧет Дек 15, 2011 3:23 pm by FallenAngel » Как ще реагираш, ако се събудш до...Чет Дек 15, 2011 3:21 pm by FallenAngel » АсоциацииЧет Дек 15, 2011 3:14 pm by FallenAngel |
Корици |
|
|
| ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Darkness92 Admin
Брой мнения : 27 Репутация : 0 Join date : 09.05.2010 Age : 32
| Заглавие: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Съб Май 22, 2010 12:07 pm | |
| На 18 март 2009г. „Lionsgate” обяви, че е добил правата за световно разпространение на филмовата версия на футуристичните бестселъри на Сюзан Колинс „Игрите на Глада”. Колинс ще преработи първата си новела към сценарии. Нина Джакобсън ще бъде продуцент. Съобщението бе дадено от Джо Дрейк,( Joe Drake) президент на „Лайънсгейт” (Lionsgate). “Игрите на глада” („The Hunger Games”, издадени на български от издателство "Екслибрис") бяха публикувани от Scholastic миналата година и бяха изложени за ненаситните фенове на „Здрач” от Стефани Майър. Втората книга „Възпламеняване” ("Catching Fire") вече е излязла по книжарниците (а скоро и по българските от издателство "Екслибрис"). Третата книга от поредицата „Mokcingjay” излиза на 24 август в САЩ. Президентът на „Motion Picture Production” Али Шармур (Alli Shearmur) ще ръководи продукцията, заедно с Младшия президент на „Motion Picture Production” Джим Милър (Jim Miller). Шармур казва: „”Игрите на глада” са невероятно имущество и е една огромна тръпка да бъдат доведени до „Лайънсгейт”. Това е точно типа филми, заради който дойдох в „Лайънсгейт”: свеж, вълнуващ, умен и изнервящ. Нямаме търпение да работим с Нина и Сюзан, за да създадем това задоволяващо гладната публика за високо качество забавление. Джакобсън казва: „ Развълнуван съм да имам „Лайънсгейт” като партньор в „Игрите на глада”. Напрежението в „Игрите на глада” е повишено от духа на моралното проучване, и Сюзан повери книгите си на Лайънсгейт и мен, за да доведем тази морална перспектива към адапцията.” Всеки знае историята на въображаемото място Капитол, където всичко е от лошо към по-лошо. Той изисква дванайсетте си подчинени окръга да платят трибут във формата на тийнейджъри – момче и момиче – които са принудени да участват в ежегодните Игри на глада, битка до смърт на живо по телевизията. Когато малката сестричка на Катнис Евърдийн е избрана в лотария, Катнис е доброволец да заеме мястото й. Въпреки, че Катнис знае през каква голяма опасност и трудност ще премине, тя трябва да започне да взима решения, които накланят везните към оцеляването срещу човечността, и живота срещу любовта, за да спечели игрите и да се върне у дома. Филмът се очаква догодина, вероятно. | |
| | | Darkness92 Admin
Брой мнения : 27 Репутация : 0 Join date : 09.05.2010 Age : 32
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Пет Май 28, 2010 12:54 pm | |
| Новости около филма по "Игрите на глада" и третата книга от поредицата "Mockingjay"!
MTV казаха: Колинс им е дала чернова на ръкопис от третата книга, който в момента се преглежда от друг сценарист. Те се надяват, че ще могат да обяват продуцент това лято, и да започнат да снимат филма през януари, за да може филма да излезе по-късно през 2011г.
МТВ изслушаха Колинс, докато четеше някой от първите пасажи от "Mockingjay" (никакви копия не бяха разпространени на никого).
Колинс се усмихна леко, докато измукваше листи и, да, зачете началото на "Mockingjay". (СПОЙЛЕР: началото е започвало с Катнис, гледаща пепелта останала от къщата й в Окръг 12.)
24 август просто не може да идва по-бързо!!! | |
| | | swetim
Брой мнения : 5 Репутация : 0 Join date : 05.09.2010
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Сря Май 18, 2011 1:44 pm | |
| Виждам, че темата не е обновявана от миналата година, затова аз ще съобща новините, ако има някой, който още не е разбрал. Избрани са всички актьори за Игрите на глада, а снимките вече са започнали. Jennifer Lawrence ще играе Катнис Josh Hutcherson ще играе Пийта Liam Hemsworth ще играе Гейл Тук са останалите актьори: http://www.imdb.com/title/tt1392170/Така ще изглежда Катнис. Според мен е страхотна. | |
| | | ell
Брой мнения : 3 Репутация : 0 Join date : 23.05.2011 Age : 39 Местожителство : Stara Zagora
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Пон Май 23, 2011 10:20 am | |
| Ще чакам с нетърпение филма Според мен ще бъде нещо страхотно | |
| | | gibon
Брой мнения : 8 Репутация : 0 Join date : 27.09.2010
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Пон Юни 13, 2011 10:12 am | |
| Супер!!!!! А дата на излизане?! Пийта не беше ли рус? Харесват ми актъорите,дано само успеят да хванат идеята!Да не само екшън!Филма е мнофо повече от екшън! | |
| | | swetim
Брой мнения : 5 Репутация : 0 Join date : 05.09.2010
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! Съб Юни 25, 2011 3:39 am | |
| - gibon написа:
- Супер!!!!! А дата на излизане?!
Пийта не беше ли рус? Харесват ми актъорите,дано само успеят да хванат идеята!Да не само екшън!Филма е мнофо повече от екшън! Да, Пийта е рус и доколкото знам актьора също ще бъде изрусен. Както направиха Дженифър от блондинка в брюнетка, за да приличиа на Катнис. Датата на излизане поне за Америка е 23 март 2012 година. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! | |
| |
| | | | ФИЛМ ПО ПОРЕДИЦАТА! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Сайтът на Сюзан Колинс | |
|